Michelin CrossClimate 2 Yakında Türkiyede

06-05-2021 19:13
Michelin CrossClimate 2 Yakında Türkiyede

Dünyanın en iyi lastik üreticilerinden biri olan Michelin'in uzun zamandır 4 mevsim kategorisinde satışını gerçekleştirdiği Crossclimate + modelinden sonraen yeni çıkacak modeli Crossclimate 2 modelinin lansmanını gerçekleştirdi. Crossclimate + modelinin özelliklerinin daha da çok geliştirilmiş ve eksik gördüğü yanlarını tamamladığı bu yeni model Crossclimate 2 ile kullanıcılarına eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatacağına garanti ediyor.

 
Michelin Crossclimate 2 modeli ;
Michelin bu modelinde kuru,ıslak ve karlı zeminlerde en iyi performansı sağlamak ile birlikte etkili sürüş performansı arayan sedan,coupe,crossover ve Suv araçlar için geliştirilmiş lüks performans turu lastiğidir. Özellikle dört mevsim lastiklerinde kar koşullarında düşüşe sebep olan performansı iyileştirmek için V-formasyonlu tasarımı ile termal adaptif sırt bileşiğiyle üretildi. Yazlık lastiklere göre lastik ses düzeyindeki artışında iyileştirme yapmak için Crossclimate 2 modelinde Piano gürültü azaltma ayarı kullandı.Kısa mesafede frenleme sağlayabilmek için geliştirilmiş olan V rampa pahları ile viraj alma gücü ve aracın hakimiyet kontrolünü üst seviyeye taşıması hedeflendi.
3D sipelock tekonolojisi ile aracınızda yol güvenliğini sağlamak için blok sertliği yaparak sert geçen kış koşullarında lastiğin çekiş gücü arttırılmıştır. Geliştirilmiş sırt desen yapısı ile suyun tahliyesi daha kısa sürede olmakta ve aracın kızaklama direnci bu modelde artırılmıştır. Diğer dört mevsim lastiklere göre kar performansı 3PMSF ile yani üç tepe dağ kar tanesi sembolü termal uyarlanabilir sırt bileşiği teknolojisiyle artan kar yağışlı durumlarda lastiğin çekiş gücü artırıldığını göstermektedir. 3PMSF üç tepee dağ sembolü diğer m+s sembolünün yanında kış koşullarında rahatlıkla kullanılabilir anlamına gelmektedir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.